Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färd





Långt där borta ekar världen
när den hoppar i sig själv
och dånar
från tinning till tinning
som ett dolt blixtnedslag
är timmen
där klockvisaren hoppar ut med sin kappsäck
Och vandrar ur galaxen
- men fortfarande syns i bild

Här darrar det som är kvar, det ryker om kropparna - som glödheta mumier i ett diorama.

Sömngångaraktigt är uppvaknandet, där fjärilarna sakta vaknar till liv från sin nål i tavlan och ser sig omkring




Fri vers av Knark VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-11-17 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP