Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan för den som säger sanningen!

Vi som hade det så himla bra här i det mysiga, ombonade och självdestruktiva mörkret, och så kom hon med sin skarpa lampa av sanningens obarmhärtiga ljus och så var det roliga och trevliga över och förbi. Vi måste korsfästa henne men först prygla och tortera henne för så här kan vi ju inte ha det. Det ska straffa sig ordentligt att vara så ond och självgod som hon. Nä men först så ska vi ju åka och shoppa blott för nöjes skull på kredit och så ska vi ljuga och snacka skit om folk på de sociala medierna. Sen ska vi korsfästa den där jävla socialsekreterare som tror att hon vet allting. Våra ungar mår bara bra trots det sköna  knivslagsmålet i skolan och knarkförsäljningen och butiksstölderna. Vi är en frisk, funktionell och lycklig familj. Vart kommer man när man är död?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-11-17 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP