Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken på botten av helvetet

På botten av helvetet 

så viskar någon ditt namn. 

På botten av helvetet

så tar någon dig i sin famn. 

Det du trodde aldrig skulle hända

att din misär skulle börja vända. 

Håll dig fast vid detta levande ljus. 

Gud bjuder dig in i sitt varma hus. 

På botten av helvetet 

så viskar någon ditt namn. 

På botten av helvetet 

så tar någon dig i sin famn.  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP