Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som väcker de döda

Må hjärtan öppnas och kärleken flöda. 

I en innerlig symfoni som väcker de döda. 

Livet går runt som i en tråkig rondell. 

Stress, ångest och sömnproblem var kväll. 

Varför kan tillvaron inte bara vara en fest?

Så att vi får allt det som vi längtar efter mest. 

Må hjärtan öppnas och kärleken flöda. 

I en innerlig symfoni som väcker de döda. 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP