Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRSKAREN HÄRSKAR.

SYMBIOS.

Meningsfulla synkroniciteter,
är sammanhållande, typ ett.

Symbolvärde är feminin.

Kristus är en reell symbol.
Förmedlare av två valdelar,
som sönderfaller.

Härskarteknik.
Härskar Kritik.

Obekräftad symbolik.

Symbol Feminin,
som alltid är i Kristus lik,
obekräftad härskarteknik.

Bosse 17 november 2021.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-17 19:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fastän Kristus hänger
mager på korset där.
Han alltid genom
Tiderna,kyrkans
Gödda guld
-kalv är?

2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten