Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sanna ansikte

Du kan inte växla mellan att vara

öppen och stängd fram och tillbaka.

Du kan inte vara en person idag

och en annan person imorgon. 

Du kommer att gå sönder och du 

riskerar att bli väldigt ensam. 

Du måste välja mellanditt sanna

och öppna ansikte och det 

andra stängda som vi är så 

trötta på och som inte är du 

den vi älskar så ofantligt mycket. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP