Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En svartklädd mans sånger


Mångfaldens Hav

Jag drunknar i mångfaldens hav

Tron på Jesus Kristus har räddat

Jag är inte längre någon själens slav

 

Tanken är fri av egen fri vilja

Jag vill inte från vår Herre

Mig i ödslighet och fruktan skilja

 

Mångkulturen blomstrar idag

Trots att en del av dess belackare

Vill bedöma den som dålig och vag

 

Herre Förlåt mig för sånt jag gjort

Ungdomliga villfarelser

En del jag ångrar idag som jag inte bort

 

Att bli äldre i mångfaldens hav

Och lämna ungdomens

Villfarelser och livets förväntansfulla krav

 

Kan vara nog för en människa så svårt

Om minnen från det förflutna

Hemsöker en själ ack så hårt

 

Taleptox Skrev

Den 20210408

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-11-18 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP