Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långtidsminne


Så länge
någon minns

Så länge
är ni kvar

Och finns
hos oss

Som lever här
på jorden






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-19 08:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Minnet av mig blir kort
snart bärs jag bort
i en enkel transport
så kan det gå
saknad av få
2021-11-20

    Lena Staaf VIP
Det sägs att det tar tre generationer att bevara minnet av en människa. Sedan är hon borta.
2021-11-19

  ULJO
Minnet är väl det sista vi lämnar.

Fin tanke.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP