Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En svartklädd mans sånger


Förändringar

Förändringar kommer vare sig

du vill eller inte sa hon till oss

Tids nog förändras också hon!?

 

Men vi kan ändra på världen

Att den förändras i sitt sätt att vara

 

Det sker ständiga förändringar

I människans kropp och psyke

Försök ändra på det om du kan?

 

Men Vi kan ändra på världen

Att den förändras i sitt sätt att vara

 

Har det alltid varit så att förändringar sker?

kommer det som var igår tillbaka?

Utom det som ändras och han som är vår Herre?

 

Men Vi kan ändra på världen

Att den förändras i sitt sätt att vara

 

Tids nog kommer också du att ändras

Och världen omkring dig likaså

Det sker ständiga förändringar med det likaså!?

 

Men Vi kan ändra på världen

Att den förändras i sitt sätt att vara

 

Hur kommer det sig att en och annan

Uppfattar tillvaron och människor som

Upprepande och evigt återkommande?

 

Men Vi kan ändra på världen

Att den förändras i sitt sätt att vara

 

Människor har olika sätt att åstadkomma

Förändringar som är eftertraktade

Hur gör du för att förändra ?

 

Taleptox Skrev

Den 20210409

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-11-19 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP