Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen annan väg än sanningens väg

Allt annat är bara 

meningslösa rondeller 

av illusioner och lögner. 

Det finns endast en väg 

och det är en väg som 

leder hem till kärleken. 

Jag ser folk på TV och 

det finns inget ljus i 

deras ögon, men ändå 

så är de tvärsäkra 

i all sin lögn och 

mediokra förställning. 

De sanna människorna 

måste resa på sig 

och spruta eld i en 

gemensam revolt 

mot allt som kväver 

och dehumaniserar,

och vilseleder. 

Det finns bara en 

väg som innebär 

kärlek, glädje och

frihet och det är 

sanningens väg,

den enda vägen. 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-19 20:07



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
fin text, både till innehåll och form
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP