Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tända ögon av hopp och tro

En av Gud och sina katter 

älskad människa reser 

sig i sin avgrund och 

går mot fast och stadig 

helig mark, återupprättande 

sin värdighet och integritet. 

Hennes omgivning känner 

inte igen henne och kallar 

henne stöddig, uppblåst 

och egoistisk, och kom inte

och tro att du är bättre 

än vi och sluta med ditt 

skitsnack om Gud,

kärleken och sanningen

ditt jävla psykfall och 

vi har aldrig gjort dig 

något ont. 

Psykfallet går över stan 

med ett stort leende 

och somliga människor 

ger henne ett leende 

tillbaka med tända 

ögon av hopp och tro. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 15:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett leende som förlöser.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP