Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FORTSÄTT DU MED DIN POLITISKT KORREKTA "KONST"

Färglöse, identitetslöse medelmåtta.

Var middle of the road och medioker.

Det är ju lugnast så.

Bygg din utopi där alla är snälla och allt är puttenuttigt och snuttifierat.

Men uppvaknandet blir brutalt.

När verkligheten knackar på. Hårt. Som Gestapo.

"KOMMEN SIE MIT, BITTE!"

Vad gör du då?

Det finns en värld utanför din kokong av rosa bomull, SIVERT!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/11

 

"Ett huvud splittras utav kulor

Ett barn som sprängs av en granat

Någon som får för mycket

Någon som för nåt desperat

 

Jag ser hur skuggorna kommer

genom mitt fönster i natt

Och det är verkligheten..."

(CORTEX)




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-11-20 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP