Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Microvågor



En tråd till evigheten
försätter mig
i trans
Obalansen
i mitt medvetande
placerar mig
i ett främmande rum
där en osynlig makt styr
En tråd från verkligheten
är evigheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-21 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP