Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En isblå himmel skiftande i rosa

Isblå himmel
som skiftar i rosa

Snabba steg
och skuggor

Över den vitpudrade
trottoaren

av raska gestalter
som svepande far förbi

Ett gäng kraxande
skator

Som gungande
pickar frön
från den högväxta
tuijahäcken

Ute är det
några grader minus




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-22 08:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fin skildring
2021-11-22

  ULJO
Senhöstens himmel så vacker när temperaturen sjunker.

2021-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Just den himlen är vacker.
Å andra sidan: Det är även den rosa vårhimlen. Längtar till den.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP