Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är kött?

kroppen står upprätt inför världen och världen står upprätt inför den
ja, mellan de finns ett omfamnande förhållande.
mellan de finns inte en gräns, men en
kontaktyta
en slags fördubbling
en tidslig och rumslig tulpa där individerna formas genom att skilja ut sig
denna massiva sanning som myllrar av oförenliga detaljer
en skingrad enhet, totalitet
motsägelsefull i praktiken och i teorin.

***
mitt eget kött
begärets verkliga mål, att bådas kött slår ut i fullt blom mot och genom varandra
sätta ord på en viss tystnad, den han lyssnar till
denna absurda ansträngning
fakticitetens klibbiga kväljning
plötsligt blir begäret torrt och klart, och liknar hungern
handen vilar orörlig mellan partnerns varma händer
varken medger eller motstår
ett ting




Fri vers av Varat
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-22 14:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
stark debut. bra att du hittat detta forum för din begåvning.
2021-11-26

  agh.nilsson
Matig och tankeväckande, stark debut.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Varat
Varat