Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd

Utmattning och stress. 

Samhällets hårda press. 

Obarmhärtig måndag. 

Ångest, kaos och vånda. 

Känner mig helt slut. 

Måste finna en väg ut. 

Måste jag begå suicid 

för att slutligen få frid?

Chefens alla klagomål.

Hans hjärta är av stål. 

Utmattning och stress. 

Samhällets hårda press. 

Obarmhärtig måndag. 

Ångest, kaos och vånda. 

Känner mig helt slut. 

Måste finna en väg ut. 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-11-22 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP