Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild

Dina ögon mjuka som molnen och blåa som, himlen.

Ditt släta hår guldigt som guld.

Ditt sagorika skratt ekande i varenda rum.

Dina vänner vackra som ädelstenar.

Din familj trasigare än dina jeans,
Och stark som en tsunami.

Ditt hjärta törstigare än, en utorkad blomma.



Om du inte någon gång inser vad du har, så kommer det göra ont sen när det är förlorat.













Bunden vers av Eve Maria
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-23 21:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-02-02

  Monica Lindgren
Särskilt det två sista raderna tycker jag om; kloka, allmängiltiga!
2021-11-25

  Solstrale VIP
Mycket bra!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria