Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lyser

Nu lyser stjärnor och stakar i fönstren

I varje hus det glittrar av ljus

På gatorna ses skenet reflekteras

Och i affärernas högtalare spelas det julmusik

Vissa jäktar fram mellan olika butiker

Medan andra bara går och myser

Julen den nalkas och vi följer med

I allt det ljusa och vackra




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-07 06:56



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint med ljusslingor i mörkret
2021-12-08

  Solstrale VIP
Vacker ögonblicksskildring!
2021-12-07

  ULJO
En fin tid för många. Fruktansvärd för vissa.
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP