Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom ögonen

Ytterligare en fråga far genom huvudet 

Vad söker du efter en dag full av rastlöshet 

 

På en hylla lägst bak i huvudet 

Ligger resterna av de kvarglömda jaget 

Det är det viktigaste vi har 

Men även det vi glömmer bort först

 

För om inte jag är närvarande 

Är vi bara ett skal av oss själva

 

Så vad som än är orsaken till rastlösheten 

Får vi inte tappa bort oss själva 

I ett försök att passa in i andras ögon 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-02 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Att inte glömma bort sig själv. Viktigt budskap
2021-12-02

  ULJO
En mycket viktig de i din text.
"Får vi inte tappa bort oss själva"
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP