Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Poesi för en paus


Himlen kommer gråta

I dina fantasier har du

Frihet för alltid

Men i realiteten är vi

Bundna till verkligheten

Om himlen blott är en illusion?

 

Himlen kommer gråta

Inför denna världs magiska gåta

 

Livet kan vara hårt att leva

Och av outgrundliga skäl

Ta slut alldeles för tidigt

I unga år innan vi hunnit

Ifatt vår strävan att nå himlen

 

Himlen kommer gråta

Inför denna världs magiska gåta

 

Det händer mycket som är svårt

Att begripa och förstå

Att försent upptäcka livets gåta

Kan vara nog så tragiskt

För en människas frihetslängtan

 

Himlen kommer gråta

Inför denna världs magiska gåta

 

När tårar väcks hos en människa

Händer någonting i den

Med människans gåta

Sker det en utveckling

Inför avslöjandet av himlens gåta

 

Taleptox Skrev

Den 20210713

<+>

 




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-30 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP