Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturlöst

En vas full av rödaste rosor

Står borglömda ute i snön

Snart täcks de av ett vitt täcke

Med endast någon röd fläck som syns

Med tiden kommer vasen spricka

Bli till kristaller likt snöstjärnorna vi klipper

Och de röda rosorna tappa sin färg

I takt med den grå dagern i november




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-06 07:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vemodsvackert
2021-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens rosor måste vårdas annars vissnar dom och dör.
2021-12-06

  Solstrale VIP
Vackert melankoliskt vemod!
2021-12-06

  ULJO
Men rosorna lever upp igen
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP