Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ministry of grief. Av Marcus Briheim.


Kommentar på en text (2255) bara några rim



Panic and rädsla är precis like fever,
thats spreads med blitzens hastighet och lever,
den have also som eget liv,
that takes för ofta sina milastegande kliv,
just like a giant uti världen för ever...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-12-02 03:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hörde på radion att det nu forskas på hur sån där farlig rörelse i ett publikhav uppstår som skapar panik och kan bli en dödsfälla. Rent matematisk skulle forskningen vara.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP