Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk jag tyckte precis, att jag såg en gris, flyga här förbi, tyckte inte ni? Jag får det där gamla rimmet i huvudet då och då, trots att det var så länge sedan nu, jag skrev det där som mest enkla av rim, på mitt arbete en dag.


Ibland är det precis som om...





...ingen tid alls skulle ha gått,
dagar av liv en ju har fått,
då det snö än en gång på mark ligger,
ändå är det om vinter jag just tigger,
längtar efter gårdagar att ha som nått.




(Precis nyskrivet i dagen,
kände mig så i tagen,
ville börja någonstans,
som tråda en dans,
just sådan verkar vara 'börjartagen')




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-12-02 18:00



Bookmark and Share


  Nanna X
"Gris? Passar mig precis". Citat från barnboken Shrek av William Steig.
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP