Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är jag, eller du?


Identitet

Identitet

 

Jag är den jag tror mig vara

och den jag tänker att jag är

 

Sedan tänker jag en annan tanke

och plötslig är jag en annan

som jag kan tro mig vara

 

Sedan slutar jag tänka och tro

och ser att jag är den som tänker och tror

 

Alltså är jag den som skapar

den jag tror mig vara

 

Sedan när jag släpper tanken och tron

finns jag ändå kvar

 

Då är jag kärlek

som svävar omkring

 

Mellan alla tankar

 

I mellanrummen

Där är jag

 

Utan form, utan namn

i en allomfattande frid

 




Fri vers av Mats VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP