Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspekt



Den tidlösa faktorn
har övertagit mitt inre
En själslig dimension
med fysiska egenskaper
Öppen lösning
Inre struktur
Psykiska energier
Andliga lösningar
Kemiska områden bidrar 
den osanolika spänningen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-12-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP