Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* BRÄNN-PUNKT 3*****haiku

 

Vingslagen tunga

Striden mot tid knackar på

Nerver av hett stål




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-08 00:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, för tre helt strålande bra haikus, med stort innehåll!
2021-12-08

  Susen VIP
Dina ord gör mig nyfiken. 'Vingslagen tunga'
2021-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka på fredens och frihetens fågel.
2021-12-08

  Sparvögat VIP
Jag anar jordens kamp i tidens andetag…
2021-12-08

  Solstrale VIP
Nådens värja! En djupt bottnad vers!
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria