Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tangenternas mästare. Av ULJO. Kom att tänka på en thriller av författaren Higgins, där en huvudperson spelade just piano, reste världen över som specialist på att trycka...


Kritik på en text (2257) rimmigt var det här






Dina ord här läsligt svävar
att en läsare här nog bävar

av känsla för aldrig att just du
kommer att slarva med ditt 'nu'

utan ständigt skapar med viss bravur
den skörd med texter finns att ösa ur...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-12-08 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP