Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jod gul

Häll 15 sekundmeter socker i en blå kastrull och vänta på aporna som kommer rusande i ett tolfte farväl i julkalenderns kulvertar strax bortom och hitom röd med grönsångaregatans idisslande med the beatles snöpliga häxa gul fadäser ett två noll guld på Ica affären för de rika att spänna av utmärglad av för lite kärlek droger suicid glädje skinkmacka med sötstark senap i blåsut.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-08 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP