Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tough love by nature narrated by David Attenborrough

It's a strange species
even though he knows the way to his nest
he spends the rest of his lifetime being distracted by his own foot prints
nature can be a fucked up place




Fri vers av Mikael Berget
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Berget