Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo de la ho hoo!

 

Tomtens breda leende i det spectrala spänningsfältets audiovisuella sektor 5 i de privata psykiatriska gröna kulvertsystemens alla fall av en soluppgångs frestande biotroner.
Och så skämdes alla demonerna och sen så blev de snälla. Julen åt upp sig själv och den mystiska klockan sprängde alla sina barriärer med en smekning av guld och vi kom vi sågs och vi segrade.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-12-10 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP