Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två nyskrivna texter om något som en del människor kan fås att fundera en smula över. Så som en läkare inom psykiatri på Karolinska sjukhuset hade fått för sig en del om redan på den tiden, för nu så många år sedan. Minns inte...


Något litet om att vara 'ensam'





Jag önskar (i julklapp?)
att det fanns 'fler som jag,

så jag slipper känna mig så ensam.
Med att vara som jag'.

Men oavsett hur du är,
så finns det alltid andra,
som 'är som du'.

-

Om jag nu är glad över
att jag har ett syskon.

Hur glad skall jag då (inte?)
vara över att ha flera?





(Texterna är mina egna,
bara att de blitt inspirerade av andra)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-11 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP