Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter och sover med öppna ögon framför televisionen

De kärlekslösa attityderna
utplånar glädjen i livet.
Den själlösa gemenskapen
underminerar tillvaron.
Vi sitter och sover med öppna
ögon framför televisionen
som visar en film som handlar
om ett par som sitter och
sover med öppna ögon
framför televisionen i en
stark längtan efter att passa
in i ett samhälle som
stänger in och kväver den
glada och kreativa friheten
som ger jaget syre och ljus.
De kärlekslösa attityderna
utplånar glädjen i livet.
Den själlösa gemenskapen
underminerar tillvaron.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-11 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP