Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är inte mycket för att falla ut i sång då jag tillbringar någon tid i väntrummet hos tandläkaren eller hos frisören. Men det händer att jag tänker orden i sång och det känns ju bra, att inte i onödan dela med sig av egna nöjen.


Sonja brukar inte göra saker i onödan





Jag har exempelvis hört av en sångpedagog
att jag inte kan sjunga.
Det sägs om en del
människor och djur, insekter, att de inte kan

flyga, men det är förstås svårt att sjunga
medan en man flyger.
Det är nog därför en
hör så sällan att piloter sjunger benen av sig
då de sitter lätt isolerade i en cockpit under

flygningen London-New York, men flaskan
jag fann i den då jag tog
ett tillfälligt jobb

som städare av flygplan
var ett kvarglömt
minne som givit mig några funderingar.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-12-12 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP