Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk positivt om din död

Tänk positivt och
entusiastiskt
inför din död.
Tänk att få åka på
semester till okänd
ort i en evighet.
Tänk att äntligen
få slippa samhällets
jävla eländen.
Tänk att få träffa
nära och kära i en
fullkomlig kärlek
som inte existerar
här i världen.
Döden, ett sällsamt
privilegium som alla
ska få åtnjuta sig.
Så tänk positivt och
entusiastiskt
inför din död och
frukta den icke.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-12-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP