Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som kunde rädda honom

Det enda som kunde rädda 

honom, sanningen, valde han 

bort eftersom sanningen var

så grym och skrämmande.

Känslan av syre och fast mark 

under fötterna var det som

han avskydde allra mest. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP