Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu du nya



kom nu du nya
visa mig ditt ansikte

jag ser dig
i ljuset
jag inte sett på länge

stig på
slå dig till ro
huset är tänt

kom nu du nya
min vän

kom till mina utsträckta armar
krama
med huvudet på min axel

Kom




Fri vers av Nerdissta
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta