Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset

Huset är ett luftslott
med ändliga korridorer
och människor utan drömmar,
ingenting är på riktigt,
någon dag ska allt vara glömt

Jag bär med mig havet
in och ut ur alla rum,
ändlösa svallande vågor
som bryter ner alla väggar
och världar byggda av minnen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-12-13 09:49



Bookmark and Share


    Askanden
fint
2022-01-23

    Björka
Pratar vi livet…
2021-12-14

  Stisse
Fint skaldat med magiska undertoner.
2021-12-13

  Linda Olsson örn
Så himla himla fint. Vackert och hoppfullt.
2021-12-13

  Lottie Ålhed VIP
Mycket hoppfullt och vackert.
2021-12-13

    ej medlem längre
Suggestivt om glömskan som ska drabba oss alla.
2021-12-13

  Solstrale VIP
Starkt och mäktigt skaldat!
Här behövs ljus! Sänder sol!
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta