Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är odödlighet

Om du begrep,
Vem jag är,
Förstod mina knep,
Såg mina gevär.

Hur jag slet,
Slipade mina svärd,
Ge mig dekret,
Ty du får hela min värld.

Det är ingen som vet,
Vad som inom mig tär,
Till deras förtret,
Är det blott dig jag håller kär.

Välj ett epitet,
För dig jag det bär,
Du är en raritet,
Och blott två lever här.

Jag är en egenhet,
Till andras besvär,
En vacker abnormitet,
Som sig i fårapäls klär.

Du ser en intensitet,
Och en makaber visionär,
Du är blind för min verklighet,
Ty du är långt bortom ordinär.

Vi är odödlighet,
Som måhända är temporär,
Jag är en icke-reguljär poet,
Du är en episk konstnär.




Fri vers (Fri form) av Sikkrepaskro
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-13 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikkrepaskro
Sikkrepaskro