Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En essentiell opal

I ännu en strapats
Av idag
Närmas ett palats
Det är våran bal

Dansar i marschtakt
I ljuskronans sal
Det är min andakt
Och du min graal

Ståendes i givakt
Är du icke egal
Varandras livvakt
Jag är dig lojal

Vacker i sin prakt
Du har ingen rival
Önskar få det sagt
Du är en opal

En essentiell artefakt
Långt bortom trivial
Jag är din målvakt
Och du min final




Fri vers (Fri form) av Sikkrepaskro
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikkrepaskro
Sikkrepaskro