Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tärningen är kastad


Förtvinar

Smälter, förtvinar
Tynar bort till ingenting
Dörrarna stängs mellan oss
En efter en...
Tärningen är kastad
Regnet sköljer bort oss
Det är försent




Fri vers (Fri form) av Louise Ryhr Sileson
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-12-13 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson