Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul jul strålande ångest jul

 

Fattigfamiljerna tigger om hjälp medan medelklassen njuter av sitt underbara frosseri i en glans över sjö och strand och julens strålande vånda och ångest samt att Jesus ligger i sin krubba. Kalle Anka och pinsamma middagar med tillgjorda leenden och på akutpsyk sitter folket som inte har någonting förutom sin jul jul strålande ångest, vrede, hat och avsky och den ofantliga skuldkänslan att inte passa in någonstans för o helga natt och medelklassen njuter av sitt underbara frosseri och de snälla elaka barnen vältrar sig i julklappar medan fattigfamiljerna tigger om hjälp och glans över sjö och strand pinsamt skämmigt helvete och fy fan. Helvete!!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2021-12-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP