Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Decemberbagatell 11. Av Fale Bure. Det finns rim här och där i min text, men jag är nu för trött för att kunna åstadkomma full reson. Bilden är inte från en allé i Paris.


Kommentar på en text (2261) rim utan hel ranson






Bebisar har verkat få visst företräde
för en sådan ligger allt på ett bräde

ändå verkar ännu fattas dem orden
fast varit yngre du fattat pennan något
i ditt sinnliga huvud fanns nå gott

att skriva här i stundens allvar
först kommer korna o sedan deras kalvar...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-12-14 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP