Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma på kollisionskurs..

När vi hamnar
på kollisionskurs
med dom vi tycker om

Som vi i vår egen
övertygelse vill få att
förstå vad det hela
handlar om

Starka övertygelser
och känslor
är heller inte bara fel

Det som blir fel då
vi ibland drabbar
samman

Är när ingen av oss fattar
att vi nog egentligen bara
vill varandra väl




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-14 07:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det sorgligaste är när det blir kollissioner med dem som står en riktigt nära. Att man råkar såra varandra.
2021-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag HAR rätt.
2021-12-14

  Kungskobran VIP
Jag har rätt du har fel
säger en del
Att höja minröst
ger mig tröst
skrik dig hes
den andre är en mes
Jag har alltid rätt
så är det rätt och slätt

2021-12-14

  Solstrale VIP
När vi vill väl men det bara blir fel! Det är mycket vanligt! Välviljan blir då mer lik ett hot, maktutövning eller en order! Kanske dessa är närbesläktade med illviljan, välviljan...


2021-12-14

    Lars Gullberg
Fantastisk tankesmedja att ta med in i dagen

Tack Lottie
2021-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Där är jag ständigt.
Permanent kollision.
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP