Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns ljus i mig också, en liten gnista


känns som vi närmar oss ett vändablad kapitel.

Det finns inget att frukta
Jag har kärlek
Inte de typen av kärlek som är avundsjuk
som är girig, som kräver
och dikterar.
Jag har kärlek,
en kärlek som brinner med kärlek, medkänsla
och en glädje för andras glädje
för andras lycka
för andras insikter och nyckfullhet.
Jag har denna kärlek,
för jag fann dig.
Jag har denna kärlek för jag fick älska
lika djupt som jag behövde älska som jag behövde
för att frigöra mig.
OCH
och det är viktigt.
Jag fick den kärleken tillbaka.
Härifrån finns ingen rädsla
ingen sorg
ingen girighet.
bara tacksamhet.
tack för kärleken jag fick,
för motgångarna som lärde mig.
Tack för ljuset,
som värmde mig.
Tack för mörkret,
som vilade mig.
Tack min älskade för var enda kyss,
vad enda vridrörelse, vart enda ögonkast
mot mig.
Tack för alla tankar
Alla dagar
tillsammans.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-12 08:26



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Jag utläser Livsglädje i vartenda ord ända ner till det sista - det vackraste jag vet - Tillsammans.

Tack för att du delar med dig av ditt inre ljus. Jag hoppas det kommer att växa till en fyrbåk, värma och lysa upp både ditt och andra i din närhets vägar.

Kram och lycka till :)
2022-08-22

    ej medlem längre
Tack för detta vackra.
2022-08-12

    Sefarge VIP
Skönt att finna
Hoppfullhetens
Ljus och känna
Den. I en värld
ibland fylld av
Tvivel. Tack
för det!
;)


2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP