Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat brann



hjärtat brann

i ett försök att kommunicera

med alltihop




Fri vers av Nerdissta
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-14 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Relaterar.
2021-12-17

  Solstrale VIP
Kort men säger ändå allt!
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta