Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jords leende

 

Moder Jord skriker efter intensivvård.
Varje människa måste vakna upp och
plocka fram sin yttersta spetskompetens
av förståelse, empati och vanligt
folkvett, i en kraftsamling av kärlek
som världen aldrig förut har skådat.
Moder Jord vrider sig i smärtor
och hennes blödningar är massiva.
Varje människa vet att läget är akut
och själv drabbas jag av lätt hjärnstress
när jag begrundar denna katastrof.
Det finns bara ett sätt att hantera den
tilltrasslade problematiken och det
är att öppna sitt hjärta och sin själ
så att det blixtrar i intellektet av en
kreativitet och klarsyn som får
Moder Jord att sträcka på sig och le.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-16 15:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet!
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP