Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaksak

Maten smakar nog som förr
Då var det gott
Nu har förut gått
även smaken




Fri vers (Fri form) av Kenth Wadin
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-12-16 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fruktsoda smakar inte som förr.
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kenth Wadin
Kenth Wadin