Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik... eller


Vänskap

Jag brukar bli vän med alla
Utom med mina fiender




Fri vers av Kenth Wadin
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-24 14:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig.
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Kenth Wadin
Kenth Wadin