Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

I halsen ångesten bor. Självmord eller ej? Ljus eller mörker? En strid med endast ett slut.

Vem vinner? Du stöttar, men jag faller.
Faller längre och längre ner. I ett djup, där frågan blir. Är du stark nog

Av Emil Viklund




Fri vers (Fri form) av Emil Wiklund
Läst 401 gånger
Publicerad 2021-12-16 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Wiklund