Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av svenskarnas verkligt stora problem

 

Vi dricker på tok alldeles för lite alkohol.
Speciellt i jul och på nyår snålar vi med
sprit, öl och vin. Tack vare intag av alkohol
så blir man en så mycket större personlighet,
så oerhört mycket mer charmig, intelligent,
social, verbal och kreativ, man blir sig själv
helt enkelt och lite bråk och bakfylla har
ingen dött utav. Själv så har jag köpt
alkohol för 46000 kronor att inmundiga
och njuta utav min briljanta personlighet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-17 17:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En drypande satir!
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP